Antica Studio – salon de infrumusetare cu servicii de calitate la preturi avantajoase

Antica Studio – salon de infrumusetare cu servicii de calitate la preturi avantajoase

Specialistii de la Antica Studio te asteapta cu o gama variata de servicii de make-up, astfel incat sa arati mereu perfect si sa te simti mereu multumita de imaginea ta. Toate femeile au fost cel putin o data in viata la salonul de infrumusetare. Cu toate acestea pentru multe femei, saloanele nu reprezinta inca prima optiune pentru momentul in care vor sa arate perfect si aleg sa aiba grija singure de ele sau cer ajutorul tehnicienilor care activeaza acasa si respectiv ajutorul prietenlor. Chiar daca initial o astfel de decizie poae sa para avantajoasa, in realitate, aceste persoane nu se pot bucura de beneficiile pe care serviciile din saloanele premium le ofera.

Daca inca nu esti convinsa de toate avantajele pe care le ai atunci cand colaboezi cu un salon, poti citi mai jos pentru a afla care sunt cele mai importante motive pentru care este bine sa apelezi al Antica Studio.

Regulile de igiena sunt respectate in totalitate

Atunci cand cauti servicii de cosmetica Bucuresti, cu siguranta te gandesti la acele saloane in care normele de igiena sunt respectate. La Antica Studio sunt respectate cu strictete toate aceste reguli astfel incat rezultatele finale sa fie intotdeauna obtinute intr-un mediu perfect sanatos.

Personalul este pregatit pentru a face fata tuturor solicitarilor

La Antica Studio salon de infrumusetare, pregatirea personalului este cea care determina daca serviciile prestate sunt la nivelul pe care il astepti. Din acest motiv, atunci cand alegi sa colaborezi cu specialistii de aici, vei sti cu siguranta ca personalul a trecut prin procesul de selectie in care i-au fost verificate aptitudinile si calitificarile. Atunci cand vrei sa fii sigur ca serviciile pe care le primesti sunt cele dorite tot ce trebuie sa faci este sa soliciti parerile celorlalti clienti sau sa le citesti pe reteleel de socializare.

Antica Studio are un portofoliu vast de clienti fericiti si multumiti, care nu ezita sa lase cele mai bune recenzii.

Ai un pachet complet de servicii

La Antica Studio beneficiezi de mai multe servicii din domeniul cosmeticii si nu numar. Pentru fiecare ocazie speciala din viata ta iti doresti cu siguranta sa obtii o manichiura perfecta sau o coafura superba, dar si un machiaj in care sa arati perfect. Astfel, in loc sa apelezi la trei persoane diferite care activeaza de al domiciliu, apeland la un salon de infrumusetare vei salva mai mult timp.

Produsele utilizate sunt de calitate

Atunci cand apelezi la serviciile unui salon de cosmetica, poti verifica si daca exista informatii cu privire la produsele folosite. De foarte multe ori, la salon gasesti produse de cea mai buna calitate, care sunt testate si care au beneficii recunoscute. La Antica Studio, angaatii stiu cu detalii care sunt toate produsele potrivite pentru tine si pot sa iti ofere recomandari de produse care sa ti se potriveasca. Astfel, poti sa fii sigura ca in momentul in care specialistul a terminat de lucrat, vei arata perfect si te vei simti foarte bine.

Detalii de contact:

Antica Hair Studio

Strada Popa Savu, nr.77, Apt. 1, int. 01

Sector 1, Reper: MONOLIT Square Offices

Bucuresti 011432

Telefon: 0766 277 276

Programari: anticastudio.ro

Localizeaza pe harta: Directions Antica Hair Studio

Leave a Reply