Vrei ca cineva sa caute cele mai bune credite pentru restantieri in locul tau, sa nu te coste nimic, si sa ai numai de castigat? Alege un broker.

Pentru orice situatie speciala, in care fie situatie din Biroul de Credite, fie nivelul – sau mai ales, structura veniturilor sunt atipice, sau atunci cand ai dificultati in depunerea unei cereri cu sanse de reusita, solutia cea mai buna ramane un intermediar special: brokerul de credite.

Imprumut rapid

Daca ai facut greseala sa aduni intarzieri mai mari de 90 de zile, adio, n-o sa mai vezi bani decat daca pui semn mare, la amanet sau la camatari. Daca insa intarzierile au fost mai mari de 30 de zile, insa nu pana la 90.. mai merge. Nu la banca, asta e clar, dar la IFN se poate sa mai vezi ceva bani.

O sa te coste asemenea credite pentru restantieri. Nimic nu e pe degeaba, si cu cat e mai mare riscul, cu atat mai grele vor fi conditiile. NU neaparat pentru ca ti se da tie un contract diferit de restul lumii.. dar pur si simplu, nu toate IFN-urile dau asemenea imprumuturi. Iar cele care o fac.. sunt alea mai scumpe.

Legea e lege si la IFN, dar e parca mai blanda decat la banca. Dar la fel, mai zic o data: nu e pe degeaba. Niciodata ieftin.

Daca insa esti la ananghie rau de tot, si nu mai vezi alta solutie, NU UITA: ai mai facut asta, si a iesit prost (altfel nu adunai intarzierile alea).

Broker de credite

broker credite pentru restantieri - salvarea celor cu problemeBroker-ul de credite este un intermediar care NU actioneaza in calitate de creditor – nu acorda imprumuturi. Brokerul prezinta consumatorilor oferta de creditare de la mai multe institutii financiare si ofera asistenta consumatorilor prin organizarea de activitati pregatitoare privind contractele de credit si intocmirea dosarelor de credit. Deci un intermediar de acest gen nu acorda credite pentru restantieri, dar poate sa gaseasca pentru voi o banca sau un IFN care s-o faca. Desi exista ofertare si pe zona imobiliara, cele mai multe contracte intermediate prin brokeri de credite – pentru restantieri sau general, fac parte din categoria credite de nevoi personale fara garantii.

In schimbul acestei activitati, brokerul este remunerat de catre banca sau IFN, remuneratia fiind egala cu un procent din suma creditului aprobat si transferat in contul debitorului. Brokerii de credite au tot interesul sa aduca institutiei financiare clienti buni platnici fiindca in toate contractele de colaborare comisionul de intermediere are si o componenta de calitate a portofoliului.

Rolul brokerilor de credit este de a ajuta consumatorii sa se informeze si sa ia cea mai buna decizie rapid privind creditul potrivit, in mod responsabil, in functie de propriile nevoi si posibilitati. Ocupandu-se de toate detaliile si alergatura, va ajuta sa obtineti unul din mult comentatele credite rapide doar cu buletinul, fara a avea insa costurile imense cu dobanzile.

Avantaje broker de credite pentru restantieri

  • Cunoaste toate ofertele institutiilor financiare care acorda credite;
  • Intocmeste si depune dosarul de credit in numele dumneavoastra;
  • De cele mai multe ori, serviciile lor sunt gratuite, deoarece institutia financiara le plateste un comision;
  • De multe ori, persoanele care contracteaza un credit prin intermediul brokerilor nu platesc comisionul de analiza dosar, iar alte costuri sunt mai reduse;
  • Ocupandu-se de adunarea actelor pentru dumneavoastra, nu va trebuie sa aduceti adeverinta de salariu sau alte acte – le aduna ei. Trebuie sa aveti doar buletinul.

Dar un asemenea broker este util doar cand ai ajuns in situatie de restantier inscris in BC? Deloc. Cum am scris inca din primele paragrafe la acest articol, brokerul de credite este un intermediar care te poate ajuta in foarte multe situatii. Apropo, FRFS.ro nu este broker de credite, deci nu avem un punct de plecare partizan.

Brokerii de credite castiga de la institutiile financiare pe baza de procent, deci ii intereseaza sa obtineti un credit, fara sa ii intereseze de unde, deci au tot interesul sa va caute cea mai buna solutie. Fara a-i jigni in vreun fel, pur si simplu sunt prea mici ca sa se oboseasca vreo banca sa aiba intelegeri speciale cu ei. Nu exista jmecherii la nivelul acesta. Mergi la broker, acesta iti analizeaza situatia, juridic, financiar si personal, si iti alege o lista de oferte (daca ai noroc sa te incadrezi la cateva). Mai departe tu alegi.

Leave a Reply