Care sunt produsele de păr de care au nevoie bărbații?

Care sunt produsele de păr de care au nevoie bărbații?

Să ai un păr perfect nu se întâmplă doar așa pur și simplu, trebuie să ai grijă de el. Vestea bună este că nu trebuie să faci mare lucru ca să se întâmple și dacă vei consulta o listă prețuri frizerie bărbați, vei descoperi cât de perfect poate fi totul.

De ce ai nevoie?

Să ai grijă de părul tău este la fel de important ca și să ai grijă de pielea sau corpul tău și, deși nu este chiar atât de complicat, majoritatea bărbaților cred că și cel mai simplu șampon este suficient pentru a-l menține bine. Nu este cazul. Părul este o parte foarte importantă a modului în care arăți și, dacă nu ai grijă de el, poate părea uscat și plictisitor, făcându-te să arăți neglijent, trist și mai în vârstă decât ești cu adevărat. Sunt momente când nici măcar o tunsoare bună nu este suficientă pentru a-ți ascunde problemele și ai nevoie de puțină îngrijire a părului.

A avea o rutină bună, îngrijirea bună a părului ajută la menținerea acestuia strălucitor, ușor de gestionat, moale și cât se poate de perfect. Știi care este secretul lui Brad Pitt, David Beckham, Jared Leto și a tuturor acelor bărbați de peste 30 de ani care sunt cei mai glorioși și mai de invidiat? Nu lasă soarta sa preia controlul, au rutine pentru toate și grija de păr este ceva pe care îl iau foarte în serios. Este nepoliticos să nu-ți pese de felul în care arăți și să nu ai puțină grijă de părul tău.

4 elemente de bază pentru îngrijirea părului:

Şampon

Renunță la șamponul pentru copii cu parfum de pepene verde și găsește unul care se potrivește tipului tău de păr. Noțiuni precum „pentru păr gras”, „pentru păr fin” sau „pentru păr uscat” nu sunt doar un truc de marketing pentru a te obliga să plătești mai mult, există de fapt produse ale căror ingrediente sunt esențiale pentru a rezolva diferite probleme. Produsele fac diferența. În plus, frecvența spălării părului depinde de gradul de ulei sau de uscare al acestuia.

Balsam

Bine, șamponul este necesar pentru a-ți menține părul curat și proaspăt, dar balsamul este cel care îl protejează, îl menține hidratat, fără încurcături și strălucitor, deci este un pas suplimentar peste care nu poți sări. O dată pe săptămână, poți adăuga o mască de păr pentru a-ți hidrata și hrăni părul.

Produse de styling

Fie că este o ceară sau un gel de păr, produsele de styling oferă părului tău un finisaj mai strălucitor, fac coafura să reziste mai mult și îi conferă un aspect natural fără a fi prea dezordonat. Ca și în cazul șamponului, există produse pentru diferite tipuri de păr și multe dintre ele nu lasa reziduuri.

Ser

Folosești deja unul pe pielea ta? Grozav, acum folosește unul pe păr. Serurile pentru păr ajută la eliminarea încrețirii și adaugă strălucire și netezime, pe lângă faptul că îți permit să păstrezi controlul și să reduci riscul de vârfuri despicate și uscate. Ai grijă să nu folosești prea mult, altfel părul tău va arăta gras.

Leave a Reply