Ce să aveți în vedere când oferiți cadou un coș cu flori

Ce să aveți în vedere când oferiți cadou un coș cu flori

Care este ocazia? Acest lucru poate determina tipul de coș pe care doriți să îl achiziționați. Dacă este o zi de naștere, luați în considerare cumpărarea unui coș cu un element de surpriză care poate fi dezvăluit atunci când este deschis. De exemplu, puneți felicitarea într-un plic și plasați-o în interiorul coșului, astfel încât prietenul sau membrul familiei dvs. să fie nevoit să scormonească după ea. Sau, dacă sunteți în căutarea a ceva mai elegant și mai romantic, căutați un coș cu panglică sau alte elemente decorative în jurul marginii.

Ce fel de flori îți dorești? Luați în considerare ce fel de flori preferă destinatarul dvs. – dacă adoră trandafirii, dar urăște lalelele, nu-i cumpărați lalele! De asemenea, poți să o întrebi ce tip de parfum îi place: unele persoane preferă mirosurile puternice, cum ar fi iasomia, în timp ce altele preferă parfumuri mai ușoare, cum ar fi liliacul.

Pentru ce schemă de culori vă orientați? Vrei ceva luminos și colorat sau mai neutru? Ce zici de ceva de sezon? Multe florării oferă anumite tipuri de coșuri în diferite perioade ale anului (de exemplu, coșurile de primăvară s-ar putea să nu fie disponibile decât după Ziua Îndrăgostiților).

Cunoașteți-vă destinatarul

Atunci când alegeți ce fel de flori și ce aranjament doriți, gândiți-vă la cine le va primi. Este un cadou de ziua de naștere pentru cineva care iubește rozul? Sau poate că sunt mai mult în natură și ar prefera ceva cu aspect mai natural?

Același lucru este valabil și pentru aranjamente: dacă culoarea preferată a cuiva este albastrul, atunci poate ai putea folosi hortensii sau orhidee albastre în loc de cele albe. Dacă iubesc verdeața, atunci încercați să folosiți ferigi sau alte plante verzi în loc de trandafiri sau margarete. Posibilitățile sunt infinite – singura limită este imaginația ta!

Aflați dacă au alergii

Dacă știi că o persoană are alergii, atunci evită să îi oferi ceva cu flori cu mult polen, cum ar fi lalelele sau crinii – vor sfârși prin a strănuta peste tot! Poți totuși să le dăruiești flori fără polen… doar asigură-te că nu sunt alergice înainte de a alcătui coșul.

De ce să oferi cadoul cu livrare prin curier?

Există multe motive pentru a oferi un cadou de flori. Florile sunt o modalitate excelentă de a transmite sentimentele tale cuiva, fie că este vorba de sentimente romantice sau de sentimente de dragoste și prietenie. De asemenea, pot fi folosite pentru a exprima simpatie sau condoleanțe.

Și totuși, există momente în care pur și simplu nu este posibil să livrezi flori în persoană. Poate că doriți să surprindeți pe cineva la locul de muncă cu un buchet frumos, dar nu știți cum este programul său și nu puteți fi siguri că va fi acolo când ajungeți. Sau poate aveți nevoie de ceva livrat rapid pentru un eveniment care are loc astăzi, dar florăria nu este deschisă până mâine dimineață!

Un coș de flori poate fi trimis oriunde, se poate face chiar și livrare flori Moldova și va ajunge la timp. Este ușor să alegeți dintr-o selecție largă de opțiuni – puteți chiar să adăugați la coș carduri cadou sau baloane, dacă doriți! Sunt atât de multe tipuri de flori disponibile, inclusiv trandafiri, margarete, floarea-soarelui și multe altele. Veți găsi, de asemenea, coșuri de specialitate cu articole precum bomboane sau vin – perfecte pentru zile de naștere și alte ocazii speciale.

Puteți alege data de livrare, astfel încât să ajungă la timp pentru orice eveniment sau ocazie. Fie că doriți să oferiți cuiva un cadou pentru ziua de naștere sau aniversare, să îi mulțumiți pentru că este o parte importantă din viața dumneavoastră sau să trimiteți condoleanțe după pierderea unei persoane apropiate: aveți o mulțime de opțiuni disponibile online astăzi!

Leave a Reply