Cei mai frumoși trandafiri floribunda pe care să îi aveți în curte

Cei mai frumoși trandafiri floribunda pe care să îi aveți în curte

Trandafirii Floribunda sunt alegerea perfectă pentru curtea dumneavoastră. Sunt ușor de cultivat, rezistenți și au o mare varietate de culori. Nu numai atât, dar vă pot ajuta să creați o grădină frumoasă, plină de culoare și viață!

Atunci când căutați cele mai bune plante pentru curtea dvs., trebuie să luați în considerare ce fel de flori sau plante doriți în grădină. Dacă vă doriți ceva cu o abundență de culoare, alegeți trandafiri floribunda. Aceștia vin într-o varietate de culori, inclusiv roșii, portocalii, galbeni și multe altele! Trandafirii floribunda sunt, de asemenea, cunoscuți pentru înflorirea lor îndelungată, care durează tot sezonul.

Trandafirii Floribunda sunt grozavi pentru că se dezvoltă în multe condiții de creștere diferite, inclusiv la soare sau la umbră. Acest lucru îi face grozavi pentru orice curte, indiferent unde locuiți!

Nu numai că trandafirii floribunda înfloresc frumos pe tot parcursul sezonului, dar au și un parfum minunat care va face ca și curtea dumneavoastră să miroasă uimitor! Nu veți găsi o altă floare care să miroasă la fel de bine ca aceștia!

Dacă sunteți în căutarea plantei perfecte pentru a adăuga puțină culoare și viață în curtea dumneavoastră, atunci nu căutați mai departe de trandafirii floribunda! Aceste flori îți vor oferi tot ce ai nevoie, de la flori frumoase

Acest tip de trandafir este completarea perfectă pentru orice grădină și cu siguranță îi va face pe oameni să se oprească și să vă observe straturile de flori. Floribundas sunt cunoscuți pentru culoarea lor incredibilă și dincolo de aceasta au o mare varietate mare de forme de petale: unele sunt rotunde și încrețite, în timp ce altele sunt lungi și înguste.

Floribunda sunt ideali pentru amenajarea peisajului, deoarece au un model de creștere vertical, ceea ce înseamnă că arată minunat chiar și atunci când nu înfloresc. Culorile lor vibrante le fac, de asemenea, perfecte pentru a adăuga un strop de culoare unor spații altfel neutre – cum ar fi o grădină de legume sau o alee – și sunt ușor de cultivat, așa că nu trebuie să fiți horticultor pentru a le păstra în preajmă, în plus, floribunda sunt cunoscuți pentru rezistența lor la boli.

Recomandarea Famous Roses

Trandafirul Gertrude Jekyll

Acest trandafir floribunda creat în Anglia de către David Austin este de un roz strălucitor cu flori grupate și cu aproximativ 80 de petale fiecare. Acest floribunda spectaculos și plin de culoare și romantism ce nu trebuie să lipsească din nicio grădină a lumii este deasemenea înzestrat și cu un parfum puternic. Florile sale mari, spectaculoase, vor înflori repetat pe toată perioada sezonului, amintindu-ți că ai făcut o alegere bună, de fiecare dată când te vei plimba prin grădina ta.

Trandafirului Gertrude Jekyll îi place foarte mult soarele însă poate fi plantat la fel de ușor și în zonele de semiumbră. La maturitate, acest trandafir ar trebui să atingă înălțimi de 120-140 cm.

Trandafirul Harlow Carr

Această creație spectaculoasă semnată David Austin a reușit să îi impresioneze chiar și pe cei mai pretențioși grădinari ai lumii. Poți să îi admiri florile rafinate, alcătuite din aproape 100 de petale scăldate în nuanțe de roz pal iar parfumul sau puternic te va convinge să mai rămâi un pic în grădină.

Te va bucura și răsfață simțurile pe toată perioada sezonului cu înfloririle lui repetate și abundente. Iar atunci când va ajunge la maturitate, va continua să te răsfețe la fel de mult, doar că de la o înălțime de 125-130 cm.

Leave a Reply