Anunt Concurs 2020

Frfs.ro anunta urmatorul concurs FRFS destinat detinatorilor de bloguri! Alege o pagina de pe site-ul FRFS.ro, si scrie in blogul tau un articol care sa faca referire la respectiva pagina.

Conditii de eligibilitate

1. nu se accepta articole pe bloguri care abordeaza teme ilegale sau imorale, incluzand, dar nelimitandu-se la: adult, casino, arme si substante interzise, oferte inselatoare, fake news;

2. articolul trebuie a fie scris in limba romana si sa contina minim 500 de cuvinte in Text;

3. articolul trebuie sa contina in totalitate text original, neacceptandu-se copiere de text, traduceri din alta limba sau ajustari superficiale a unor texte pblicate anterior, chiar si de catre proprietar;

4. articolul trebuie sa contina link functional si fara nofollow catre pagina din frfs.ro aleasa pentru tema;

5. articolul nu trebuie sa contina in interiorul textului link-uri de afiliere sau reclame;

6. articolul trebuie sa aiba cel putin un share pe platforma de socializare Facebook;

7. articolul trebuie sa ramana publicat cel putin 12 luni de la data finaliazarii perioadei de concurs (mentionata mai jos).

Detaliile si conditiile concursului

Acest concurs FRFS este valabil in perioada 18 martie – 31 august 2020. Concursul FRFS nu presupune niciun cost din partea castigatorului sau a prietenilor lui.

O data cu finalizarea cerintelor de mai sus, participantii vor transmite un email catre adresa contact@frfs.ro, in care sa mentioneze datele personale de contact, adresa web a articolului creat, adresa paginii sau contului de Facebook pe care s-a facut share-ul respectivului articol, si angajamentul pe proprie raspundere privind respectarea punctelor 1, 3 si 7 din conditiile de eligibilitate expuse mai sus, precum si acordul fara rezerve pentru conditiile si termenii prezentului concurs.

concurs-frfs-trofeuCastigatorul va fi ales prin tragere la sorti dintre cei care au transmis email cu toate datele de mai sus, si care trec de verificarea corectitudinii respectarii conditiilor de eligibilitate si termenilor concursului. Tragerea la sorti va avea loc in cel mult 30 de zile de la finalizarea perioadei de valabilitate a concursului (mentionata mai sus).

Se accepta mai multe inscrieri de la acelasi autor, cu conditia ca articolele sa fie diferite, pagina din site-ul frfs.ro aleas apentru tema sa fie diferita iar blogul sa fie altul (root-domain diferit).

Premiul consta in plata sumei de 300 de lei catre castigator. Plata se va face prin transfer bancar catre castigator in termen de 3 zile lucratoare de la data tragerii la sorti a castigatorului.

Cade in sarcina exclusiva a castigatorului / castigatorilor ca dupa incasarea valorii premiului sa respecte conditiile legale de decalrare a veniturilor si de plata a taxelor si impozitelor legale aferente.

FRFS declara ca respecta intocmai conditiile de protectia datelor personale conform GDPR si legislatiei nationale in vigoare. Singurul element ce va deveni public la finalizarea concursului va fi numele castigatorului si adresa web a articolului publicat in cadrul consursului. Daca un participant la concurs prefera sa ramana anonim, trebuie sa anunte acest fapt inca din emailul de inscriere transmis catre contact@frfs.ro.

Succes !

Despre Noi

Suntem de parere ca visele nu trebuie amanate, iar dorintele sunt facute pentru a fi indeplinite. Conteaza pe noi, FRFS te ajuta sa iti traiesti visele. Valorile brandului FRFS – rapiditate, eficienta, profesionalism – acum sunt transpuse in servicii de informare si consultanta de inalta calitate, menite sa iti faca orice vis realitate.

Citarea acestei pagini, a altor pagini din site, precum si a oricaror materiale publicate sau editate de catre FRFS.ro si de catre editorii sai, incluzand aici postarile sau comentariile din social media, se supun regulilor si conditiilor generale si specifice ale site-ului, descrise pe larg in Sectiunea Termeni si Conditii FRFS.ro.

Pe langa Termeni si Conditii generali, plus regulile si conditiile acestui Concurs, prezentate in pagina de fata, va recomandam sa studiati cateva materiale specifice organizarii de concursuri online:

Forum Ecompedia: De ce este nevoie pentru a organiza un concurs?

Forum Avocatnet: Premii acordate de firme in cadrul unor concursuri sau campanii de promovare – aspecte juridice

Noi am studiat aceste materiale pentru a ne asigura ca va vom furniza si vom asigura un concurs cat mai transparent, cu reguli simple si clare.

Inca o data, va multumim !