Corpurile de iluminat suspendate sunt ideale pentru birouri și spații de locuit

Corpurile de iluminat suspendate sunt ideale pentru birouri și spații de locuit

Dacă doriți să vă iluminați spațiul de lucru sau casa, corpurile de iluminat suspendate sunt o opțiune excelentă. Acestea sunt ușor de instalat și pot fi ajustate pentru a se potrivi perfect spațiului dvs.

Corpurile de iluminat suspendate funcționează foarte bine în camerele de zi, bucătării și dormitoare, deoarece vă permit să creați o atmosferă caldă și primitoare.

Atunci când vă gândiți la iluminarea unei încăperi, probabil că nu vă gândiți la înălțimea tavanului acesteia. Dar atunci când încercați să vă dați seama dacă corpurile de iluminat suspendate vor funcționa sau nu în spațiul dumneavoastră, este important să luați în considerare această dimensiune.

Motivul este că acestea sunt concepute pentru a fi atârnate de tavan. Cu cât tavanul este mai înalt, cu atât mai mult spațiu există pentru ca sursa de lumină și difuzorul să atârne în jos fără a lovi vreun obstacol. Acest lucru poate fi deosebit de util dacă doriți să folosiți un corp de iluminat suspendat deasupra unei mese sau a unei insule de bucătărie; atât timp cât aparatul dvs. suspendat are suficient spațiu liber față de alte obiecte din încăpere, ar trebui să funcționeze bine.

Corpurile de iluminat suspendate sunt unul dintre cele mai populare tipuri de iluminat

Acestea sunt ușor de instalat, versatile și arată foarte bine.

Dacă vă gândiți să instalați corpuri de iluminat suspendate în casa sau în biroul dvs., iată câteva lucruri de care trebuie să țineți cont:

1) Corpurile de iluminat suspendate nu sunt cele mai potrivite pentru zonele în care există multă mișcare și activitate. Nu sunt recomandate pentru holuri sau dormitoare, deoarece tind să fie lovite cu ușurință.

2) Corpurile de iluminat suspendate trebuie curățate în mod regulat cu o cârpă sau o perie moale pentru a preveni acumularea de praf care poate deteriora filamentul becului sau poate cauza defectarea prematură a becului în sine.

3) Aceste lustre suspendate se pretează a fi montate în locuri unde tavanul este înalt. Unul dintre motive este că este necesar să existe o distanță între sursa de lumină și podea pentru a preveni strălucirea și umbrele.

Deoarece corpurile de iluminat suspendate sunt agățate de cabluri sau de alte tipuri de feronerie, acestea trebuie să fie atârnate de ceva suficient de robust pentru a le susține. Aici intervin acele plafoane înalte. Tavanele înalte vă permit să folosiți cabluri mai lungi, astfel încât corpurile de iluminat să nu fie atârnate prea jos pentru confort.

Acest lucru înseamnă că nu numai că obțineți o acoperire mai bună a luminii pentru spațiul de sub corp – dar obțineți și un aspect mai îngrijit, deoarece nu există fire vizibile de sus!

Aceste tipuri de lămpi sunt de obicei fabricate din metale precum aluminiu sau oțel și pot fi realizate în orice dimensiune sau formă. De asemenea, pot fi realizate la comandă de către un artist sau un designer, ceea ce adaugă un alt nivel de creativitate la aplicarea lor.

Corpurile de iluminat suspendate sunt adesea întâlnite în restaurante și baruri, deoarece oferă mai multă flexibilitate pentru decorare decât alte tipuri de corpuri de iluminat.

De ce să alegeți corpuri de iluminat cu LED-uri?

Poate vă întrebați de ce ar trebui să alegeți corpurile de iluminat suspendate cu LED-uri în locul altor tipuri. Există multe motive pentru care ar trebui să luați în considerare opțiunea LED. Primul motiv este că acestea utilizează mai puțină energie decât alte tipuri de corpuri de iluminat. De asemenea, acestea durează mai mult decât alte tipuri de iluminat, astfel încât nu va trebui să le înlocuiți atât de des. Acest lucru înseamnă că veți cheltui mai puțini bani pe termen lung decât dacă ați fi achiziționat un alt tip de corp de iluminat.

Leave a Reply