Credit fara carte de munca

Credit fara carte de munca

Facem o paranteza inainte de subiectul principal, care va continua imediat: exista un singur tip de imprumut la care nu este necesar sa ai venituri dovedite: acela in care se prezinta o garantie lichida sau foarte usor lichidabila. Aici intra doar doua exemple: creditele tip amanet, si imprumuturile bancare cu garantie depozit bancar. Pentru orice alt tip sau forma de imprumut, un venit este obligatoriu.

Pentru persoanele fara contract de munca / fara carte de munca care au nevoie de un imprumut – bancar sau nebancar, dar care au venituri, se poate obtine un imprumut rapid in urmatoarele conditii:

Cerinte

1. Venituri complementare salariilor

– Indemnizatii de zbor obtinute de personalul navigant al companiilor aeriene

– Diurne obtinute de personal diplomatic sau angajatii in calitate de soferi / alte diurne cu caracter permanent

– Ore suplimentare / ore lucrate sambata si / sau duminica

– Sporuri fixe / variabile care nu sunt inscrise in Contractul de munca / Registrul de evidenta al salariatilor – REVISAL insa au caracter permanent

– Garzi / ture de noapte

– Venituri obtinute din comisioane / bonusuri din vanzari, bonusuri / prime de calitate, performanta / de productivitate in functie de specificul fiecarei activitati

2. Salariul si venituri complementare obtinute de cetateni romani/straini in strainatate

3. Indemnizatie de crestere a copilului

4. Pensii – privind limita de varsta si indemnizatii obtinute in baza unor legi speciale, anticipata, obtinute de la Casa de pensii cu caracter de permanenta obtinuta de cetatenii romani /straini in Romania / strainatate, pensii de invaliditate, de revolutionar, de urmas, pensii obtinute in baza legilor 49/1991 si 44/1994 privind veteranii de razboi

5. Renta viagera

6. Activitati independente – activitati comerciale (ex. Contracte prestari servicii, contracte / conventii civile – etc) – se solicita vechime de minim 3 luni prin actualul contract si minim 12 luni vechime totala in munca. Documente solicitate:

– Contract / Conventie de prestari servicii

– Adeverinta de venit pentru ultimele 3 luni

– Declaratia de inregistrare fiscal (Formular 070) / Declaratia privind impozitul retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa (Declaratia 205) / Decizie de impunere pentru plati anticipate cu titlu de impozit (Formular 260) / Alt document justificativ de la Administratia financiara

– Adeverinta detaliata de la angajator / platitor de venit pentru anul anterior pe 12 luni / Declaratia privind veniturile realizate in anul anterior (Formular 200) / Adeverinta de venit eliberata de Administratia Financiara

7. Venituri obtinute de persoane care practica profesii libere – pentru exercitarea cărora sunt necesare autorizaţii, licenţe, acreditări speciale sau sunt reglementate prin legi speciale: notari, avocaţi, medici, farmacişti, medici veterinari, experţi contabili, contabili autorizaţi, auditori financiari, arhitescti, designeri,consultanţi fiscali, traducători autorizaţi, practicieni în reorganizare şi lichidare, executori judecătoreşti, informaticieni, arhitecti

8. Venituri obtinute de persoane care practica profesii libere in sistem norma de venit – angajati in domeniul IT

9. Drepturi de autor

10. Contract de mandat sau agent asigurari sau comision

11. Indemnizatie de conducere sau cenzori

12. Contracte de management / indemnizatii obtinute de administratorii societatilor comerciale

13. Chirii

14. Venituri obtinute de personal tehnic navigant

15. Venituri obtinute de personal navigant conex – inclusiv angajati pe vase de croziera. Documente solicitate:

– Contracte de imbarcare sau alte forme de contracte asimilate acestora (daca in acestea nu se mentioneaza veniturile, se solicita si un alt document din partea angajatorului din care sa reiasa venitul realizat).

– Recomandare din partea angajatorului din care sa reiasa venitul incasat

– Contracte de imbarcare sau alte forme de contracte asimilate acestora, aferente anului anterior

16. Venituri din dividende

17. Venituri din dobanzi bonificate la depozite la termen

18. Burse de studii / postuniversitare / de merit / sociale

Oferte

Prin credit fara carte de munca trebuie sa intelegeti exact atat: poti obtine un credit doar daca aveti venituri legale, chiar daca acestea nu provin in urma unui contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga, pentru ca asta inseamna in realitate – contracte partiale, contracte pe perioade scurte, chirii, activitati independente, drepturi de autor sau alte forme.

Cea mai noua campanie de imprumuturi nebancare rapide – Mindi IFN, aduce si cea mai buna dobanda posibila pentru un asemenea credit pana la salariu. In primul rand, la primul contract poti obtine pana la 600 de lei fara dobanda.

Nimic nou, deja sunt cel putin 6 IFN-uri care practica aceasta tehnica. Dar ce se intampla dupa aceea, daca aveti din nou nevoie de bani? La Mindi oferta este de imprumut rapid de pana al 1200 lei, cu dobanda de numai 204 lei (credit pe 30 de zile).

Vi se pare mult? Retineti, cost total 204 lei la Mindi. La Ferratum, aceeasi suma si aceeasi perioada, costul este de 464 lei (mai mult decat dublu). La Zaplo, 396 lei pentru acelasi lucru. Telecredit aplica un cost de 432 lei, ExtraSimplu la fel, tot 432 lei. Deci am inteles asta, la Mindi primul credit fara carte de munca (maxim 600 lei) este gratis, iar de la al doilea, dobanda este jumatate din cat ar fi la aproape orice alt IFN.

Conditii de acordare: un pic mai dificile decat la competitori: se accepta si persoane care doresc imprumut fara carte de munca, dar trebuie sa aiba o forma de venit permanent, pe care sa o dovedeasca cu cel mai recent extras de cont bancar. Cum se accepta si cereri de la pensionari – mergand pana la persoane de 75 de ani, o alta dovada de venit este talonul de pensie.

Dupa completarea online a cererii de imprumut, de fapt dupa preaprobare, vei fi invitat cu actele la cea mai apropiata sucursala Mindi cu actele. Daca totul este in regula, primesti banii imediat!

Cerere

fara carte de muncaVa explicam aici cum puteti obtine credite fara carte de munca de oriunde v-ati afla, putand astfel sa faceti rost de banii necesari chiar in aceeasi zi. Ganditi-va ce se intampla daca sunteti in vacanta si ramaneti fara bani, sau ati vrea sa mai stati cateva zile. Se intampla sa prindeti 3 zile de vreme urata in concediu, dupa care, chiar cu 2-3 zile inainte sa trebuiasca sa plecati, totul sa redevina minunat.

Pe langa faptul ca vremea urata in concediu inseamna intotdeauna cheltuieli mult mai mari, dar si timp pierdut, nu este normal sa vreti sa mai stati cateva zile ca sa recuperati? Bun, dar fara bani? Nu sunteti acasa, nu aveti carte de munca in geanta, normal, si nici nu gasiti pe plaja un sediu de banca sau de IFN. Dar aveti telefonul cu internet? Este de ajuns!

Cum faceti rost direct de pe plaja sau dintr-o poiana montana de banii necesari? Simplu, intrand pe site-ul Smile Credit si completand online un formular cu cererea de imprumut. Banii imprumutului sunt platiti rapid direct in contul vostru de unde puteti sa ii retrageti imediat de la orice bancomat sau sucursala a bancii unde aveti contul personal. De asemenea, puteti face direct cumparaturi platind cu cardul deindata ce vi s-a aprobat creditul si vi s-au virat banii.

SmileCredit acorda credit fara adeverinta sau fara carte de munca, singurele acte cerute fiind copii in format electronic dupa carte/buletin de identitate, un extras de cont bancar pe ultimele trei luni sau o copie dupa un document justificativ al anului anterior si doar daca este cazul alte documente care pot dovedi capacitatea ta de a rambursa creditul.

Inca ceva foarte interesant legat de imprumuturile nebancare fara carte de munca de la Smile Credit: indiferent la al catelea contract ati fi, daca achitati suma in 3 zile, dobanda este zero.

Intorcandu-ne la exemplul de mai sus, vreti sa stai doua zile in plus in vacanta, banii sunt in contul de economii de acasa, la care nu aveti nici card, nici internet banking? Apelati la un credit Smile, si cum ajungeti acasa, rambursati exact cat ati luat (daca nu intarziati peste cele 3 zile).

Si iata ca este cel mai ieftin mod de a face rost de bani cu imprumut, nu? Ca daca apelati la rude sau la prieteni, sa va trimita bani, tot plateati comisionul western sau al mandatului postal..

Leave a Reply