Credit rapid online nebancar

Credit rapid online nebancar

Credit rapid online nebancar. Valabil si pentru datornici sau pentru cei cu venituri mici. Acceseaza instant orice imprumut rapid online, costuri mici, contract.

Aceasta sectiune este destinata categoriei generic numita credit rapid online – nebancar si/sau bancar. Aici se expun si se comenteaza ofertele specifice din partea IFN-urilor si bancilor. Cautam avantajele si dezavantajele fiecarei asemena oferte, precum si, pe cat se poate, o comparatie generala intre acestea.

Caracteristici credit rapid online

Pentru a putea face comparatii, mai intai trebuie sa definim ce se poate compara si ce nu. In primul rand, trebuie sa despartim ofertele de credite pe termen scurt (pana la salariu) de cele pe termen mediu (intre 6 luni si 2 ani). La fel, le despartim si de cele pe termen mai lung, asemanator unui credit rapid bancar – respectiv cu termene de pana la 5 ani.

O categorie aparte o reprezinta ofertele de imprumut rapid online pentru restantieri. Tot asa, putem adauga ofertele de credit ce pot fi acordate celor cu salariu minim pe economie sau mai mic (norme partiale de munca pe minim). De ce le tratam separat? Pentru ca acestea pot fi oferite strict doar de catre IFN-uri, deci din start orice comparatie cu ofertele bancare nu isi are sensul.

O nota in plus legata de acest credit pentru datornici este data de caracterul de risc pentru cel care acorda imprumutul – respectiv societatea financiara nebancara, risc care in mod clar se transpune in costurile asociate, adica in rata dobanzii. La fel este si cu adeverintele de venit: e interesant sa fie totul foarte usor, sa obtii un credit rapid online nebancar fara sa treci prin 1-2 saptamani de verificari, sa nu ai de mers si stat la cozi, sa nu ai de adus hartii, documente si adeverinte. Da, e foarte frumos, dar sigur e si mai scump.

Cele mai bune oferte de credite online

Credit rapid online nebancar - cele mai bune oferteDaca vreti cu adevarat sa alegeti cea mai buna oferta, deshideti cel putin 10 asemenea site-uri, introduceti la fiecare suma si perioada, si notati cat aveti de dat inapoi. La final, alegeti cele mai bune optiuni, si actionati. Nu stergeti lista, pentru ca, cine stie, e posibil sa vi se refuze o cerere de imprumut rapid online. Inca un adevar: cu cat sunt mai bune conditiile financiare, cu atat mai restrictive sunt conditiile de acordare. Sau altfel spus, cu cat dobanda este mai mica, cu atat venitul cerut este mai mare iar situatia din biroul de credit mai atent verificata.

Inainte de a da drumul la o cerere pe site-ul IFN-ului ales pentru un imprumut rapid online doar cu buletinul, trebuie sa pregatim ceva, macar buletinul, nu? Daca nu aveti in calculator sau in telefon un scan al buletinului, faceti o poza. Atentie, asezati buletinul pe o suprafata nelucioasa si fara scrisuri, desene sau culori (chiar si o foaie alba e de ajuns), aveti grija sa nu reflecte lumina pe suprafata buletinului, tineti telefonul (sau aparatul foto) in asa fel incat buletinul sa fie foarte bine incadrat si cu cat mai putin spatiu gol de jur imprejur. Ce alte documente (online) mai sunt necesare in general?

Aproape intotdeauna va trebui sa aveti datele contului bancar personal (contul de card), pentru a putea marca unde sa vi se transfere banii imprumutati. Daca nu cunoasteti aceste date, folositi contul de internet banking, sau dati o fuga la banca – altfel nu se poate. Fie ca intrati online in contul bancar, fie ca mergeti la banca, va trebuie si un extras de cont pe ultima luna incheiata. Daca ati ales varianta drumului la ghiseu, rugati-i sa va dea extrasul si pe hartie, dar sa vi-l trimita si pe email, ca sa nu mai trebuiasca sa scanati sau sa faceti poze.

O data ce aveti toate acestea, este simplu, competati formularul cererii pentru credit rapid online nebancar, si urmati pasii. Este simplu si rapid.

Creditul online nebancar

O nota speciala o fac anumite IFN-uri care ofera credite nebancare prin telefon. In realitate, nu este de ajuns niciodata sa dati un telefon, sa dictati datele si cererea, si sa va vina banii. Prin telefon se discuta doar bazele, urmand fie sa fiti invitati la sediu, fie sa vina un consultant de credite la dumneavoastra. In ambele situatii, trebuie sa aveti pregatite cel putin documenele de mai sus.

La ce mai trebuie sa fiti atenti cand solicitati un imprumut rapid? Trebuie sa aveti foarte mare grija sa nu aveti scapari sau erori cand descrieti situatia (venituri, alte datorii, restante etc). La cel mai mic semn de neseriozitate sau de incercare de a pacali IFN-ul, s-au dus sansele de a mai primi vreun leu.

Ce dorim acum de la dumneavoastra? Daca dintre dumneavoastra, in ultimii 4-5 ani, a apelat cineva la un imprumut nebancar doar cu buletinul – ne puteti spune cate ceva despre experienta dumneavoastra? A fost usor de obtinut? IFN-ul a fost serios, angajatii amabili, conditiile clare si contractul cinstit pana la capat? V-a fost greu sa platit suma la scadenta?

One Response

  1. Radu Violeta February 10, 2020

Leave a Reply