Credite de nevoi personale cu ipoteca

Credite de nevoi personale cu ipoteca

Daca ai nevoie de un imprumut ieftin, foarte ieftin, insemnand o suma mai mare decat cele uzuale, de consum, si fara a mentiona destinatia banilor, cea mai buna solutie o pot reprezenta aceste credite de nevoi personale cu ipoteca.

Ai un proiect major care iti depaseste posibilitatile financiare? Creditele de nevoi personale uzuale nu iti asigura sumele de care ai nevoie? Vrei o dobanda mai mica? Atunci ai nevoie de un credit de nevoi personale cu ipoteca. Principala conditie insa pentru a avea despre ce sa discutam, este sa aveti ce sa ipotecati, respectiv un imobil – casa, apartamanent sau teren, liber de sarcini.

Beneficiile creditelor de nevoi personale cu ipoteca

Credite de nevoi personale cu ipoteca– Pre-aprobare rapida in maxim 24 de ore
– Fara avans
– Iti poti alege tipul de valuta, RON sau EUR, pe care o doresti
– Costuri reduse:
– rata dobanzii variabile incepand de la ROBOR 6M + 2.5% pentru creditele in RON sau EURIBOR + 4.75% pentru creditele in EUR
– Poti beneficia de comision de analiza 0 si de reduceri ale dobanzii standard cu pana la 0.5% daca alegi sa primesti salariul in contul bancii finantatoare sau refinantezi un credit de la o alta institutie
– Suma: in functie de valoarea imobilului adus in garantie si de cuantumul veniturilor obtinute
– Perioada contractuala: pana la 5 ani pentru credite noi sau pana la 10 ani pentru refinantarea creditelor de consum contractate inainte de 31.10.2011

Se accepta o gama variata de venituri: salariu, venit din activitati independente, pensie la care se mai pot adauga venituri suplimentare din dividende, chirii sau drepturi de autor.

Asigurare de viata este obligatorie doar in cazul creditelor ce depasesc valoarea de 25.000 EUR in echivalent RON.

Ce acte ne trebuie pentru acest imprumut ipotecar neimobiliar?

– cerere de credit
– copie CI
– adeverinta de venit
– act de proprietate al imobilului

In urma analizei, banca finantatoare poate solicita suplimentar si alte documente, in conformitate cu politica sa de creditare.

Cum devenim eligibili pentru acest credit?

– trebuie sa ai venituri permanente
– sa nu ai restante la alte credite
– sa ai maxim 70 de ani la sfarsitul perioadei de creditare
– varsta minima: 18 ani impliniti
– sa ai cetatenie romana

Ce este DAE si cum influenteaza creditul?

Dobanda anuala efectiva (DAE) include toate costurile pe care le implica un credit: dobanda anuala, costul asigurarii, comision de analiza dosar, taxele de administrare (lunare sau anuale), fie ca este vorba despre o suma fixa, fie ca se refera la un procentaj din soldul creditului ramas de achitat. Pentru mult timp DAE a reprezentat o necunoscuta pentru toti cei care se imprumutau, bancile nefiind interesate sa publice sau sa explice valorile DAE.

DAE reprezinta cel mai util criteriu pentru a compara ofertele de credite ale bancilor. Potrivit legii creditului de consum, DAE trebuie sa exprime costul total al creditului. Astfel, un produs cu DAE mica este mai avantajos decat un produs cu DAE mai mare si singura metoda obiectiva pentru a compara creditele este prin calcularea DAE, plecand de la acelasi scenariu, pentru toate ofertele disponibile pe piata.

In acest articol discutam despre ofertele de credite pentru nevoi personale cu ipoteca. Dar daca tot am ajuns sa explicam ce este DAE si la ce ne ajuta, trebuie sa spunem ca DAE e util cand comparam credite pe perioade egale. Un credit de nevoi personale pe 3 ani poate avea un DAE mai mic decat acelasi credit, la aceeasi dobanda, dar pe 5 ani. Si rata lunara este mai mare, suma impartindu-se in mult mai putine rate. Dar totusi, costul total al creditului pe 5 ani se dovedeste a fi mai mic. Perioada scurta = cost mai mic, dar rata lunara mai mare, iar DAE nu explica asta.

Leave a Reply