Cum vă poate ajuta firma de contabilitate atunci când doriți să apelați la finanțare

Cum vă poate ajuta firma de contabilitate atunci când doriți să apelați la finanțare

Unul dintre cele mai puternice lucruri pe care le poate face o mică afacere este să obțină un împrumut de la bancă. Acesta vă poate ajuta să începeți sau să vă dezvoltați compania sau să achiziționați echipamente noi. Cu toate acestea, obținerea unui împrumut necesită timp și răbdare, așa că este important să știți ce faceți înainte de a vă apuca de treabă. În această postare vom acoperi tot ce trebuie să știi despre obținerea de împrumuturi, precum și cu ce te pot ajuta contabilii atunci când vine vorba de asumarea de datorii.

De ce ați dori să obțineți finanțare

Afacerea dvs. este în creștere și doriți să vă asigurați că aceasta rămâne pe drumul cel bun. Știți că singura modalitate de a face acest lucru este să investiți în viitorul companiei dumneavoastră. Dacă intenționați să vă extindeți afacerea în orice fel, atunci obținerea de finanțare este o idee excelentă.

Puteți folosi un împrumut bancar pentru multe lucruri: cumpărarea de noi echipamente, cumpărarea de noi spații, cumpărarea de noi vehicule, cumpărarea de stocuri și instrumente (cum ar fi calculatoare sau software), îmbunătățirea mediului de lucru cu mobilier sau materiale de marketing.

Stabilirea unui plan de afaceri

Contabilul dumneavoastră ar trebui, de asemenea, să vă poată ajuta cu un plan de afaceri. Acesta este, în esență, un document care arată câți bani veți câștiga și câți bani trebuie să investiți pentru a face acest lucru. Este foarte important ca contabilul dvs. să vă ajute să creați acest plan – ar putea face diferența între a obține un împrumut și a nu obține unul.

Ce este un plan de afaceri?

Un plan de afaceri este un document formal care prezintă obiectivele, strategiile și proiecțiile financiare ale companiei dumneavoastră. Acesta include, de asemenea, o prezentare generală a pieței-țintă pe care o veți deservi, precum și informații despre produsul sau serviciul dvs. existent. Un plan de afaceri bun trebuie să fie concis, clar și ușor de înțeles. Ar trebui să fie redactat în așa fel încât să poată fi ușor de înțeles de către cei care nu sunt familiarizați fie cu industria dumneavoastră, fie cu terminologia respectivă.

Cum se poate crea un astfel de plan?

Nu există o regulă unică pentru crearea unui plan de afaceri de succes – strategia dumneavoastră poate diferi semnificativ de abordarea unui alt antreprenor, în funcție de faptul că lansați o marcă consacrată sau porniți de la zero cu ceva nou pe piață.

Dacă doriți o rată a dobânzii bună la orice împrumut sau linie de credit de la bancă, atunci aceasta va dori să vadă că toate datele financiare sunt în ordine înainte de a aproba orice tip de cerere de finanțare la ea. A avea un expert contabil care să vă ajute să creați o versiune organizată a acestui document poate economisi timp, asigurând în același timp acuratețea, astfel încât să nu existe niciun fel de erori atunci când trimiteți materiale precum aceste cereri de documente.”

Diferitele tipuri de opțiuni de împrumut

Când vine vorba de obținerea unui împrumut de la bancă, s-ar putea să aveți nevoie de asistență suplimentară. Firma de contabilitate cu care lucrați vă poate ajuta să înțelegeți diferitele tipuri de opțiuni de împrumut și ce pași puteți face pentru a le solicita.

Atunci când alegeți un tip de credit pentru afaceri, trebuie să luați în considerare mai mulți factori: câți bani doriți să împrumutați; cât timp va dura până când afacerea dvs. va începe să câștige bani; dacă există restricții cu privire la ce tip de activitate sau industrie vor finanța; dacă se percep dobânzi pe lângă alte comisioane și așa mai departe.

Este important să investești în afacerea ta și să știi că poți obține un împrumut. Dar dacă doriți să vă asigurați că aveți cele mai mari șanse de a obține aprobarea, atunci este mai bine să lucrați cu o firmă de contabilitate de renume care are experiență de lucru cu creditorii din industria dvs.

Leave a Reply