Dăruiește flori persoanelor dragi prin intermediul florăriei online cu livrare rapidă

Dăruiește flori persoanelor dragi prin intermediul florăriei online cu livrare rapidă

Cu peste 10 de ani de experiență a companiei, Ok Flora este o companie cu tradiție, care împreună cu numeroși parteneri din țară și-a stabilit obiectivul de a sprijini meșteșugurile profesionale de florărie și, prin urmare, livrarea pe termen lung de flori online de înaltă calitate.

Fiecare buchet este livrat de un mesager și prezentat personal. Datorită traseului scurt de transport, florile ajung proaspete și impecabile la fiecare client.

Ok Flora garantează că fiecare buchet este livrat de o florărie locală cu florile dorite în calitate proaspătă, impecabilă și livrate la timp. Iar dacă se respectă instrucțiunile de îngrijire, destinatarul se poate bucura de flori timp de cel puțin șapte zile. În cazul în care există un motiv pentru o reclamație, în ciuda manipulării corespunzătoare a florilor, clientul poate raporta în decursul a 24 de ore produsul respectiv magazinului specializat Ok Flora și se va primi contravaloarea achitată inițial.

Clienții Ok Flora pot trimite buchete și aranjamente florale în întreaga țară, indiferent de locul unde se află atunci când realizează comanda.

Buchetele și aranjamentele florale sunt selectate de client direct de pe site, telefonic sau la atelierul fizic și comandate pentru data dorită. Comanda este trimisă unui florar al cărui magazin specializat este aproape de destinatar. Fiecare buchet adus este astfel opera de artă individuală a unui florar local care își exprimă meșteșugul cu pasiune, din inimă și suflet.

Livrare personală cu mesaj

Fiecare buchet sau aranjament floral este asamblat și realizat din flori de înaltă calitate de către o florărie cu sediul la nivel local. Apoi este livrat de florărie sau de un mesager și predat destinatarului personal la ușa. Comenzile plasate înainte de ora 15:00 pot fi livrate în aceeași zi, iar în București, acestea pot fi livrate în 2-5 ore de la comandă.

Personalizarea este cuvântul cheie: o felicitare sau alte elemente suplimentare, precum ciocolată sau vin spumant, pot fi adăugate la fiecare comandă de la Ok Flora. Satisfacția clienților este prioritatea principală: în special în cazul bunurilor perisabile, cum ar fi florile, nu te poți asigura întotdeauna că totul va funcționa fără probleme.

Expeditorul poate rămâne anonim. La Ok Flora, protecția datelor și confidențialitatea se numără printre principiile de bază. Prin urmare, expeditorul rămâne întotdeauna anonim. Dacă dorești ca destinatarul să știe de la cine provin florile, trebuie să îți scrii numele în textul felicitării.

În magazinul online Ok Flora poți comanda în siguranță non-stop, șapte zile pe săptămână.

Serviciul pentru clienți Ok Flora este disponibil zilnic între orele 8:00 – 21:00 pentru a răspunde la întrebări. Consultanții vor fi bucuroși să te sfătuiască cu privire la selecția unui buchet sau să te ajute cu probleme cu comanda. Dacă ar trebui să fie ceva complet individual, comenzile pot fi date prin telefon. Acestea sunt apoi implementate de un florar selectat, dacă este posibil. Dacă dorești să alegi singur un buchet, ai numeroase recomandări potrivite pentru tine pe site. Aici, la fel ca într-un magazin specializat, poți alege florile și culorile individuale și poți crea propriul buchet de flori online, care va fi apoi implementat și predat de florăria aleasă.

Leave a Reply