De ce este Analko lider de piata in confenctii metalice

De ce este Analko lider de piata in confenctii metalice

Cei mai importanti producatori de aluminiu au incredere in calitatea ANALKO. Cu 9 linii moderne de procesare, 2 linii de vopsire in Grecia si Romania si o unitate de anodizare, compania  ANALKO indeplineste orice cerere.

ANALKO este lider de piata in domeniul vopsirii in camp electrostatic si anodizarii in zona balcanica si nu numai si de aceea suntem obligati sa furnizam produse si servicii de calitate.

Dupa 40 ani de dezvoltare continua, compania ANALKO are toate certificatele de calitate (ISO 9001, QUALICOAT, SEASIDE CLASS, si QUALIDECO). Intrucat toata materia prima este atent selectionata si urmarim ca fiecare stadiu de productie sa fie verificat de catre departamentul de calitate, sunt sanse tot mai mici de eroare astfel incat sa oferim garantia pentru toate tipurile de vopsire.

Oferim servicii de cea mai inalta calitate

Un exemplu concret al serviciilor noastre de calitate este: Sublimare (sublicromie) – WOODinAL este o tehnologie performanta de calitate superioara ce permite decorarea tuturor profilelor de aluminiu si orice fel de casete si rame cu o pelicula ce copiaza lemnul. Tehnologia WOODinAL poate reface cu succes orice culoare si textura de lemn, cat si culoarea marmurei si granitului. Operatia se poate aplica in locurile vopsite de aluminiu si are efect de durata. Paleta de culori se imbunatateste mereu, oferind noi orizonturi aplicatiilor arhitecturale.

Un alt serviciu de calitate maxima oferit de firma ANALKO este ramura: confecții metalice) Firma ANALKO poate executa o gamă foarte variată de repere în baza desenelor puse la dispozitie de către beneficiar. Gama de prelucrări (debitare laser, perforatii, indoiri) este foarte intinsa având aplicabilitate în toate domeniile (construcții, fațade, electronică, telecomunicații, electrotehnică, bunuri de consum etc.), Furnizor de produse finite: usi metalice si usi rezistente la foc, destinate izolarii în caz de incendiu a unor incaperi în cladiri rezidentiale, industriale sau de birouri.

 

Colaborari de rang inalt cu firme serioase

Firma ANALKO colaborează cu cei mai mari furnizori de profile din aluminiu și otel, firme care sunt prezente peste tot în lume. Dintre acestia, enumerăm: ALUKONIGSTAHL (SCHÜCO), WICONA, REYNAERS, SAPA (ALCOA), ALUPROF (METALPLAST BIELSCO), VIMETCO precum si toti furnizorii din Grecia, cum ar fi: ALUMIL, BALKAN, EXALCO, ETEM, DORAL.

Toate aceste proiecte, nu le-ar fi putut realizat insa fara colaborarea foarte buna pe care o are din 2004 cu cele mai mari firme din Romania si din exterior. Cele din exetrior sunt urmatoarele: TEHNOREX, ALUSYSTEM, MIMO, INVEST PROD, REFLEX, STRIAL, ALPROMT, PRESTAREA si multi altii.

De asemenea, ne aflam in conditii foarte bune cu furnizorii nostri de vopsea (pudra) si film, pentru imitatia de lemn.

O caracteristica a noastra este ca: beneficiind de experienta firmei mama, ANALKO GRECIA, de peste 40 de ani, avem ca si furnizori firmele cele mai mari din domeniu: DUPONT, TIGER, AKZO NOBEL, iar pentru imitatia de lemn (film), lucram cu firma MEMPHIS din Italia si DECORAL.

In final, vom trece in revista, societatea noastra ofera garantia tuturor categoriilor de culori. Aceasta se datoreaza faptului ca in afara de atestatele europene a proceselor tehnologice de vopsire in camp electrostatic Analko este renumit si pentru inalta calitate a materiilor prime folosite.

Leave a Reply