Cine suntem noi, si ce facem?

Suntem de parere ca visele nu trebuie amanate, iar dorintele sunt facute pentru a fi indeplinite. Conteaza pe noi, FRFS te ajuta sa iti traiesti visele. Valorile brandului FRFS – rapiditate, eficienta, profesionalism – acum sunt transpuse in servicii de informare si consultanta financiara de inalta calitate, menite sa iti faca orice vis realitate.

Suntem mai mult decat o institutie; suntem partenerii tai, alaturi de tine in intreg procesul de creditare: iti oferim consultanta, discutam orice optiune si ne asiguram ca decizia pe care o vei lua este cea mai buna.

Noi stim cat de important este timpul tau si vrem sa te ajutam sa il economisesti. De aceea, am optimizat procesul de pregatire a cererilor de credite, prezentand pe site in mod separat conditiile de acordare, conditiile de eligibilitate, caracteristicile economico-financiare si avantajele fiecarui tip de credite in parte.

Te ajutam sa ai parte de o experienta placuta si sigura. Surprizele au o conotatie pozitiva, insa fiecare dintre noi preferam sa mergem la sigur cand vine vorba de finante. De aceea ti punem la dispozitie o gama larga de posibilitati de finantare, atat in RON cat si in EURO, cu dobanda fixa sau variabila, creand astfel posibilitatea sa iti alegi un produs de finantare care sa iti ofere garantia ca ai facut cea mai buna alegere nu doar acum, ci si in viitor.

Afla mai multe despre ofertele de credite:

CREDITE DE NEVOI PERSONALE
– CREDITE DE NEVOI PERSONALE UZUALE
– CREDITE DE NEVOI PERSONALE IPOTECA
– CREDITE DE NEVOI PERSONALE IMOBILIARE

CREDITE AUTO
– CREDITE AUTO GENERALE
– CREDITE AUTO PRIMA MASINA
– LEASING AUTO

CREDITE IMOBILIARE
– CREDITE IMOBILIARE / IPOTECARE
– CREDITE PRIMA CASA

Contacteaza-ne pentru orice detalii suplimentare, suntem bucurosi sa te ajutam.