Detalii nestiute despre husele si foliile pentru smartphone

Detalii nestiute despre husele si foliile pentru smartphone

In zilele noastre, aproape fiecare persoana are un telefon mobil sau un smartphone, indiferent de varsta si statut social. Multe dintre aceste dispozitive sunt destul de fragile, astfel incat pot fi usor deteriorate din exterior. Asadar, pentru a prelungi viata telefonului mobil, trebuie sa utilizezi o husa pentru telefon. Aceasta protejeaza echipamentul nu numai impotriva socurilor si accidentelor, ci si de murdarie si umezeala. Iar daca ai ales o husa de telefon cu fata de colorat, ii poti surprinde si pe altii.

Ai rabdare, depune putin efort, iar husa ta simpla din silicon transparent, se va transforma in ceva original, elegant. Nu va trebui sa cheltui o multime de resurse financiare si, cel mai important, ai timp pentru a realiza aceste idei. Acum in magazinul online etuo.ro vei gasi o optiune pentru fiecare telefon.

Folie protectie

Ecranele smartphone-urilor iti dicteaza experientele cu acestea. De asemenea, ecranul este cel de-al doilea element al telefonului care trebuie protejat cu o folie protectie. Daca apreciezi dispozitivul, aplica-i o folie protectie pentru a preveni zgarieturile si alte avarii. Poti alege o folie protectie ecran din magazinul online etuo.ro pentru telefonul tau. Magazinul online are deja o mare varietate de tot felul de folii protectie cu o duritate speciala.

Chiar daca smatphonul tau are ecran  Gorilla Glass,  tot ai nevoie de o folie protectie ecran, pentru a proteja dispozitivul de socuri mecanice. Majoritatea smartphone-urilor de astazi sunt realizate cu ecrane Gorilla Glass, Dragontrail sau alte afisaje care nu se zgarie. Desi acest tip de sticla este intr-adevar mai rezistent la zgarieturi si spargere, nu inseamna ca nu sunt vulnerabile.

Anumite lucruri, cum ar fi nisipul, pot deteriora foarte rapid ecranul. Si daca nu ai un telefon caruia sa ii poti schimba ecranul, vei cheltui multi bani pentru repararea acestuia.

Protectiile pentru ecran nu sunt la fel de vulnerabile la zgarieturi si daune, si mai mult decat atat, au un strat suplimentar de securitate. Foliile de protectie din sticla temperata au inceput sa castige popularitate in ultimii ani. Acum sunt relativ ieftine si reprezinta o investitie buna pentru a-ti proteja telefonul scump de daune.

Sticla temperata ofera o protectie mai sigura impotriva zgarieturilor, dar, mai important, ofera protectie impotriva impactului si daunelor. De asemenea, sentimentul pe care il ai cand utilizezi acest tip de folie telefon, este mult mai aproape de senzatia afisarii efective a telefonului.

Magazinul online etuo.ro

Carcasele smartphone-urilor moderne sunt adesea fabricate din sticla, ceea ce face ca dispozitivul sa fie foarte frumos, dar in detrimentul anumitor dezavantaje. Una dintre ele si cea mai mare, este fragilitatea si posibilitatile de spargere. Aceasta poate fi rezultatul unei lovituri sau al altor avarii.

Desi sticla este intarita si rezistenta la zgarieturi, se intampla adesea ca dispozitivul sa cada pe un obiect mai rigid, in conditii de utilizare normala. In astfel de cazuri, ecranul de sticla se sparge. Pentru a preveni o astfel de situatie si pentru a economisi banii pentru o eventuala reparatie, expertii recomanda ca, dupa achizitionarea unui smartphone sau telefon nou, sa cumperi o husa de protectie adecvata si o folie pentru ecran.

Pentru a cumpara astfel de accesorii si pentru a-ti proteja dispozitivul de impact si daune, viziteaza magazinul online etuo.ro.

Leave a Reply