Echipamente medicale dama – frumos, comod si util

Echipamente medicale dama – frumos, comod si util

Descopera colectia de produse drinuniforma dama si vei gasi o varietate mare de piese concepute special cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie care ating cele mai inalte standarde de calitate. Echipamentele medicale propuse de noi sunt rezultatul multor ani de studii, cercetari si colaborari complexe cu specialistii in medicina, dar si cu designerii care ne-au ajutat sa realizam articole vestimentare specializate care raspund  necesitatilor din spitale, clinici, centre de ingrijire.

Uniformele medicale nu sunt doar elemente care sa asigure igiena sanitara la locul de munca, sunt si instrumente care contribuie la bunastarea personalului medical si auxiliar dar si accesorii care prin constructie indeplinesc functii esentiale. Pentru ca ne gandim la starea ta de sanatate, am creat costume medicale si uniforme speciale care sa te ajute in indeplinirea actului medical si a responsabilitatilor fata de pacienti. Intrucat suntem profesionisti ca si tine, am realizat piese exceptionale din materiale de foarte buna calitate, usoare, care se intretin lejer fara a necesita solventi specializati. Articolele din colectia de dame sunt versatile, rezistente la exploatare intensa si confortabile. Sunt usor de imbracat, de dezbracat si indeplinesc toate normele de igiena sanitara. Utilizarea acestora este un semn de responsabilitate, intrucat constructia lor contribuie la minimizarea contaminarii.

Costume medicale de dama drinuniforma  – colectie noastra

Colectia noastra de pantaloni medicali dama de dama este realizata din piese versatile, fiabile, rezistente usor de purtat, care ofera un plus de confort in timpul desfasurarii actului medical. Toate piesele sunt create conform standardelor impuse de legislatia in vigoare. Pentru a oferi zambete pacientilor tai am creat halate medicale dama in culori vibrante si cu imprimeuri placute care sa te ajute sa aduci un ambient mai prietenos, mai cald, mai relaxant in salonul de consultatii.

Din colectia propusa nu lipsesc costumele medicale formate din pantaloni si halate medicale pentru doamne cu anchior si cromatica variata. Poti descoperi uniforma care te reprezinta cu usurinta, modelele propuse sunt in nuante pastel, dar si in culori tari care accentueaza personalitatea. La fel de lejer poti opta pentru modele cu aspect minimalist, decorate in zona buzunarelor cu imprimeuri discrete. Pantalonii sunt realizati din tercot, prevazuti cu elastic in talie care permit ajustarea perfecta. Bluza care completeaza costumul este dotata cu fermoar care faciliteaza imbracarea si dezbracarea. Aceasta are doua buzunare inferioare si unul in partea superioara pentru depozitarea instrumentelor de scris.

Boneta medicala este un alt articol indispensabil care completeaza tinuta de lucru. Fie ca alegi modele cu sistem de prindere cu snur sau modele cu sistem de prindere cu elastic, cu doctor in uniforma ai garantia calitatii. Beneficiezi se siguranta, confort si preturi decente.

“Doctor in Uniforma”  nu este un simplu magazin, este un partener care iti este alaturi in slujba dificila de salvare a vietilor. Ne gandim la starea ta de bine si venim cu solutii potrivite care sa te ajute sa iti indeplinesti sarcinile fara a te gandi la detaliile legate de tinuta speciala folosita la locul de munca. Fie ca desfasori activitatea in spital, clinica, cabine protocoalele legate de imbracaminte sunt clare, precise pentru toti participantii.

Leave a Reply