Husele de piele îți pun în valoare telefonul

Husele de piele îți pun în valoare telefonul

Atunci când cumperi un smartphone, primul lucru pe care îl face asistentul de vânzări este să îți ofere o folie telefon și o husă. Apelarea la un magazin online dedicat accesoriilor pentru telefonul mobil sau tabletă, oferă și unele servicii suplimentare, cum ar fi servicii de personalizare a huselor și carcaselor de tefon. O folie telefon este un film de protecție pentru ecran și este, în principal, un produs conex oferit pentru protecția smartphone-ului sau a tabletei care va avea grijă de ecranul sensibil al dispozitivului tău.

Dacă preferi genul clasic poți opta pentru huse și carcase din piele. Acestea sunt disponibile într-o largă varietate de culori și sunt personalizabile. Toate husele de protecție din piele sunt prevăzute cu tăieturi speciale, în funcție de componentele exterioare ale telefonului, astfel încât poți folosi cu ușurință încărcătorul, căștile, butoanele pentru volum și camera foto frontală sau cea din spate. Design-ul lor unic, de exemplu husa iphone 12 pro max, și rafinat poate satisface și cele mai pretențioase gusturi. Datorită materialului rezistent din care sunt confecționate fac din telefonul tău un dispozitiv protejat și cu un aspect elegant menit să atragă privirile.

Husa personalizată

În procesul de creare de noi modele de huse personalizate, inginerii și designerii se străduiesc să creeze produse frumoase și convenabile, și, de asemenea, se luptă pentru a reduce fiecare gram și milimetru care este în plus. Este ușor să desenezi o husă personalizată și apoi să faci ceva care seamănă de la distanță cu aceasta și să susții că acest lucru este același ca în imagine. Dar tocmai pentru a evita astfel de situații, ar trebui să intri într-un magazin online și să verifici disponibilitatea huselor și carcaselor destinate modelului tău de telefon. Este mult mai dificil să creezi o husă personalizată pentru un smartphone, care în realitate are o grosime mică și este confortabil de ținut în mână. Inginerii reușesc să creeze huse personalizate cu un aspect frumos, ergonomice, dar care au rolul de a proteja bine telefonul mobil. Prin ascunderea carcasei telefonului sub o husă personalizată, utilizatorul nu pierde acea frumusețe, ci o dublează și în același timp telefonul se afla în siguranță.

Magazinul online etuo.ro

Folia de protecție și husa personalizată ajută la protejarea suprafeței externe a telefoanelor de zgârieturi și daune mai grave, care sunt posibile în timpul utilizării prelungite sau în cazul în care telefonul cade pe suprafețe dure. Pe lângă funcțiile de protecție, cu ajutorul unei huse personalizate frumoase, poți să-ți personalizezi gadgetul și să îi oferi un aspect unic. Magazinul online Etuo oferă huse pentru toate modelele de telefoane, de la smarphone la tabletă, la prețuri accesibile. Magazinul online are o gamă largă de accesorii pentru telefon, cum ar fi, folii de protecție și  huse personalizate.

Multe dispozitive sunt echipate de producători cu sticlă durabilă, precum Gorilla Glass, care sunt mai puțin predispuse la deteriorare. Teoretic, nu este necesară protecția ecranului, însă, aspectul zgârieturilor de pe ecranul cu cuarț este destul de justificată. Folia universală este acum comună, potrivită pentru toate dispozitivele mobile. De asemenea, folia personalizată este destinată numai modelelor specifice.

Leave a Reply