Parfumuri cu arome fructate prin Emper

Parfumuri cu arome fructate prin Emper

O concentrație mai ușoară de parfum care răcește și reîmprospătează pielea în orice moment al zilei, este parfumul cu arome fructate pentru bărbați Espada Azul. Un parfum bărbătesc care se raportează cu un amestec întăritor de arome curate veșnice. Aroma dezvăluie un miros puternic și plăcut cu note de mijloc de Bassil, salvie, geraniu strălucitoare și așteaptă cu întruchiparea bărbătească a notelor de bază de mosc, lemn, piele întoarsă. Notele de vârf ale parfumului bărbătesc Espada Azul sunt pepene galben, mandarina, portocala, castravete. Prospețimea fructelor dezvăluie o aromă extraordinară. Parfumul este potrivit pentru seară, deoarece are o durabilitate ridicată și lasă în urmă un miros atrăgător masculin.

Noi parfumuri fructate prin Emper

Brandurile de parfumuri eliberează constant noi parfumuri. Obiecte noi frumoase și sofisticate zboară de pe toaletele bărbaților incredibil de repede, deoarece fanii parfumeriei de elită adoră să-și completeze colecțiile cu parfumuri fructate prin Emper. Noul parfum nu numai că dă noi emoții, ci și schimbă imaginea, făcând-o complet diferită. Unii bărbați cumpără totul la rând, fără discriminare, iar alții își aleg cu nerăbdare noi produse din colecția de parfumuri fructate prin Emper. Parfumurile fructate pentru bărbați au un parfum proaspăt, natural, destinat în primul rând utilizării de dimineață. Combină note de citrice, fructe tropicale, grădini și fructe de pădure.

Parfumurile cu arome de fructe pe care le poți cumpăra în magazinul online emper.ro sunt de înaltă calitate, bogate în gusturi și mirosuri. Aici poți găsi întotdeauna un cadou pentru tine. Parfumurile pentru bărbați fructate, de vară sunt o poveste controversată, deoarece chiar și adepții parfumurilor brutale tradiționale caută versiuni mai ușoare pe vreme caldă. În parfumeria online emper.ro poți găsi cele mai bune parfumuri de vară pentru bărbați, și fiecare bărbat își va găsi parfumul său personal. Fructele sunt întotdeauna asociate cu vara, dulceața și culorile strălucitoare. Aromele fructate conferă vioiciune, prospețime și o dispoziție excelentă. În plus, notele strălucitoare din parfumuri sunt foarte apetisante, motiv pentru care atrag adesea atenția sexului opus.

Parfumuri fructate pentru bărbați – Combinații masculine

Nu există un grup de parfumuri strict fructate, deoarece notele pur fructate sunt prea dulci pentru percepție. În parfumurile florale sunt adăugate ingrediente lemnoase și alte tipuri pentru a reduce dulceața aromei. Spre deosebire de femei, este puțin probabil ca bărbații să prefere note dulci de fructe. Dar dacă aceste note sunt diluate cu ierburi aromate, atunci parfumul poate deveni foarte masculin, așa cum este Espada Azul. Parfumierii nu clasifică parfumurile de fructe ca pe o familie separată. Chiar dacă simți note de banană, pepene galben, mandarină, portocală, castravete în prim-planul parfumului, acestea sunt înlocuite în timp de alte note – florale, lemnoase, pe bază de plante, datorită cărora parfumul devine mai natural și nu dă impresia că ai la tine pepene galben. Și totuși, parfumurile fructate sunt foarte populare, deci cu siguranță merită să le cumperi. Principalele direcții cunoscute ale aromelor de fructe sunt compozițiile florale-fructate, chypre-fructate și fougere-fructate. Parfumurile fructate pentru bărbați sunt în mare parte reprezentate de direcția fougere-fructată. În combinație cu note florale subtile, acordurile fructate formează arome minunate pentru primăvară și sezonul estival.

Leave a Reply