Povestea FRFS – consultanta financiara online

Povestea FRFS – consultanta financiara online

Suntem prezenti in viata voastra de ceva timp, acordand gratuit consultanta financiara online. Pana acum, v-am povestit cine suntem – cine este FRFS, v-am oferit raspunsuri la intrebari si am tinut legatura unde ne-ati solicitat ajutorul. A venit acum timpul sa va spunem putin mai multe despre ce se ascunde in spatele serviciilor noastre, si sa va povestim despre misiunea noastra si dezvoltarea unei imagini care sa fie conforma cu misiunea, valorile si standardele noastre.

Am constatat ca, atunci cand aud de credite, imprumuturi, datorii, nevoi, oamenii se simt apasati, ingreunati, plini de griji. Si asta pentru ca de cele mai multe ori procedurile pentru aplicare la un credit de nevoi personale sunt dificile si dureaza foarte mult. Noi ne-am intrebat insa cum ar fi sa iti poti indeplini orice vis rapid, fara griji si fara sa te indatorezi prea mult la banca? Ireal? Fantastic? Sau… o realitate imediata?

Consultanta financiara online marca FRFS

Cei care au inceput, in mod serios, sa ofere explicatii si idei in domeniul creditarii, au aparut din nevoia de a schimba perceptia pe care o au oamenii asupra creditelor si a imprumuturilor financiare, in acelasi timp ajutand la depistarea produselor competitive si inovative pe piata institutiilor de credit din Romania. Pornind de la dorinta de a schimba reactia emotionala negativa in fata unui credit, am inceput sa cautam solutii pentru cei ce au nevoie de o anumita suma de bani cat mai repede spre a-si satisface urgentele sau nevoie personale.

Povestea FRFS - consultanta financiara online_intextAm plecat de la a analiza motivele pentru care oamenii isi fac credite: nevoie de bani cash pentru evenimente cum ar fi: vacanta, nunta, renovare, achizitionarea unei masini sau indeplinirea unei dorinte. Am plecat de la premisa ca orice dorinta este importanta si trebuie indeplinita cat mai repede. Cele trei tipuri de credite de nevoi personale, cele doua categorii de surse de finantare auto si marile categorii de imprumuturi pentru achizitia unei locuinte intaresc premisa.

In ce priveste identitatea noastra vizuala si mesajul de politica, acestea au venit de la sine in momentul in care am definit misiunea companiei, dar si in momentul in care am realizat ca vrem sa transmitem traditie, viteza, performanta, competitivitate si promisiuni pastrate.

Valorile noastre sunt acum sunt transpuse in servicii de inalta calitate, in cautarea permanenta de credite performante si sigure, credite ce te ajuta pe tine sa iti pastrezi promisiunile facute tie sau celor dragi.

Sloganul “Credite rapide, credite performante” doreste sa accentueze tocmai ceea ce dorim sa ne diferentieze: nu cautam nici cel mai ieftin credit, nici cel mai rapid imprumut, nici cel mai usor de acordat. Cautam ce este cu adevarat potrivit, cea mai buna combinatie de factori pentru fiecare nevoie specifica si situatie personala aparte.

Vrem sa ne pozitionam ca mai mult decat o institutie, ci ca un partener, alaturi de tine in intreg procesul de creditare, oferind consultanta, prezentand optiuni si mai ales facand toate aceste lucruri rapid si eficient, discutam orice optiune si ne asiguram ca decizia pe care o vei lua este cea mai buna.

FRFS – unde suntem cei mai buni

Si incheiem aceste randuri cu o scurta nota: cine a fost prima publicatie care a discutat despre Programul Prima Masina (detalii…)? Da, FRFR, noi. Sigur ca existau discutii si zvonuri venind dinspre zona guvernamentala, dar nimeni nu a crezut ca se va si intampla asa ceva, in afara de noi!

Leave a Reply