Sedinte de masaj si ingrijire a pielii la Antica Studio

Sedinte de masaj si ingrijire a pielii la Antica Studio

Masajul nu mai este disponibil doar prin spa-uri de lux si cluburi de sanatate de lux. Astazi, terapia de masaj este oferita in companii, clinici si spitale. Daca nu ati incercat niciodata masajul, aflati despre posibilele sale beneficii pentru sanatate si la ce sa va asteptati in timpul unei sesiuni de terapie de masaj.

Ce este masajul?

Masajul este un termen general pentru presarea, frecarea si manipularea pielii, muschilor, tendoanelor si ligamentelor. Masajul poate varia de la un masaj usor pana la presiunea profunda. Exista numeroase tipuri diferite de realizare a masajului, inclusiv aceste tipuri comune:

 1. Masaj suedez. Aceasta este o forma blanda de masaj care foloseste strangeri lungi, framantate, miscari circulare profunde, vibratii si atingeri pentru a va ajuta sa va relaxati si sa va energizati.
 2. Masaj profund Aceasta tehnica de masaj foloseste strangeri mai lente, mai puternice, pentru a viza straturile mai profunde ale muschilor si tesutului conjunctiv, in mod obisnuit pentru a ajuta la circulatia sangelui.
 3. Masaj sportiv. Acest lucru este similar cu masajul suedez, dar este orientat catre persoanele implicate in activitati sportive pentru a ajuta la prevenirea sau tratarea ranilor.
 4. Masaj punct de declansare. Acest masaj se concentreaza asupra zonelor cu fibre musculare stranse care se pot forma in muschii dvs. dupa rani sau suprautilizare.

Beneficiile masajului de relaxare

Masajul este, in general, considerat parte a medicinei complementare si integrative. Este oferit tot mai mult impreuna cu tratament standard pentru o gama larga de afectiuni si situatii medicale. Studiile privind beneficiile masajului demonstreaza ca este un tratament eficient pentru reducerea stresului, a durerii si a tensiunii musculare. Desi sunt necesare mai multe cercetari pentru a confirma beneficiile masajului, unele studii au descoperit ca masajul poate fi de asemenea util pentru:

 • Anxietate
 • Tulburari digestive
 • Fibromialgia
 • Dureri de cap
 • Insomnie legata de stres
 • Sindromul de durere miofasciala
 • Leziuni sportive
 • Dureri articulare

Dincolo de beneficiile pentru afectiuni sau boli specifice, unele persoane se bucura de masaj, deoarece produce deseori sentimente de grija, confort si conexiune. In ciuda beneficiilor sale, masajul nu este menit sa inlocuiasca ingrijirile medicale obisnuite.

Ce va puteti astepta in timpul unui masaj

Nu aveti nevoie de niciun preparat special pentru masaj. Inainte de a incepe o sedinta de masaj, terapeutul dvs. ar trebui sa va intrebe despre orice simptome si afectiuni, sa stie istoricul dumneavoastra medical. Terapeutul ar trebui sa va explice tipul de masaj si tehnicile pe care le va folosi.

In functie de preferinte, terapeutul poate folosi ulei sau lotiuni speciale pentru masarea pielii. Trebuie sa stie de asemenea si daca aveti vreo alergie anume la anumite substante. O sesiune de masaj poate dura intre 10 si 90 de minute, in functie de tipul de masaj pe care il alegeti si de cat timp aveti. Indiferent ce fel de masaj alegeti, ar trebui sa va fitii calmi si relaxati in timpul si dupa masaj.

Aceste servicii sunt oferite si in cadrul saloanelor de infrumusetare precum Antica Studio. Preturile salonului Antica sunt disponibile si pe site-ul oficial.

Detalii de contact Antica Hair Studio

Strada Popa Savu, nr.77, Apt. 1, int. 01

Sector 1, Reper: MONOLIT Square Offices

Bucuresti 011432

Telefon: 0766 277 276

Rezervari: anticastudio.ro

Localizeaza pe harta: Directions Antica Hair Studio

Leave a Reply