Simbolistica si importanta trandafirilor

Simbolistica si importanta trandafirilor

Trandafirii sunt flori cu semnificatii profunde si de-a lungul istoriei au fost asociati cu dragostea, cu pasiunea sau cu puterea. A darui buchete de trandafiri inseamna a avea iubire pentru partenera de cuplu, in cazul in care ei ii sunt dedicati. Trandafirii se pot insa oferi in orice tip de situatie sociala si de catre oricine, fiind flori frumoase si pline de gingasie. Spinii lor sunt o forma de protectie, insa cine ii priveste vede un cotrast puternic intre delicatetea petalelor si tulpina lor. De aceea ei au fascinat de-a lungul timpului multe femei si multi barbati in acelasi mod.

Cum se construieste un aranjament deosebit

Pentru a reusi sa contruiesti un aranajament floral deosebit din trandafiri este important sa tii cont de anumite informatii. Iata cateva aspecte ce tin de constructia unui aranjament special:

  • Culorile folosite: culorile sunt un prim impact vizual in ceea ce priveste un buchet. Asadar, este important ca ele sa fie in acord cu ceea ce vrei sa transmiti si sa le alegi pe cele potrivite. Daca iei trandafiri rosii pentru persoana iubita poate sa ii arate dragostea pe care o porti, iar daca ii daruiesti unei profesoare trandafiri albi, poate sa arate un respect deosebit pentru ceea ce a facut pentru tine de-a lungul timpului.
  • Formele alese: forma in care vine ambalat aranjamentul din trandafiri, felul in care sunt dispuse florile- toate acestea sunt importante pentru un rezultat favorabil.
  • Marimea sa: in functie de marimea unui aranjament poti sa transmiti un mesaj anume. Indiferent care este acesta, marimea spune multe despre cum ai apreciat situatia. De exemplu, un aranjament modest din punct de vedere al marimii, este pitrivit pentru un eveniment discret, simplu, important pentru tine.
  • Creativitatea implicata in procesul de constructie: creativitatea este importanta in orice act de constructie a unui obiect sau complex de elemente ce formeaza un ansamblu. De aceea creativitatea este apreciata si vizibila imediat in ceea ce priveste un aranjament floral.
  • Inspiratia, combinatiile deosebite: elementele noi, deosebite, care nu sunt vizibile oriunde, pot sa determine reactii pozitive pentru cea sau cel care vede aranjamentul floral pe care il primeste.

A cumpara flori deosebite inseamna automat a face cadou ceva special, care va fi apreciat si care se va face remarcat imediat. este floraria online care ofera o gama larga de flori si aranjamente florale deosebite, care pot sa atraga privirile si care sunt perfecte pentru orice tip de eveniment special. Dintre acestea, cele formate din trandafiri sunt unele dintre cele iubite si alese de catre barbati si femei atunci cand fac un cadou special.

OkFlora ofera trandafiri care pot sa fie pusi in aranjamente diverse, potrivite pentru tipurile de situatii speciale de viata in care vrei sa fii apreciat. Va fi inclusa creativitate si inovatie in constructia lor si in alaturarea florilor impreuna cu elementele decorative specifice. Culorile vor fi alese de catre tine sau propuse prin buchetele deja existente pe site-ul florariei online.

Leave a Reply