Tehnici de micropigmentare la Antica Hair Studio

Tehnici de micropigmentare la Antica Hair Studio

Cosmetica micropigmentare

Cu un set profesional de tehnici de cosmetica micropigmentare este posibil sa uiti de ritualul de dimineata al aplicarii machiajului, despre intinderea sau stergerea lui in timpul zilei, despre faptul ca apa marii sau cea de la strand il va spala. Antica Studio realizeaza cosmetica micropigmentare pentru buze, pleoape si sprancene. Acesta este un mod simplu si sigur de a face trasaturile faciale mai expresive, fara a mai fi nevoie de machiajul zilnic. Astazi, multe cliente ale salonului Antica Studio apeleaza la cosmetica micropigmentare, deoarece este un machiaj profesional de lunga durata. Cu toate acestea, nu este un tatuaj si nu ramane pe piele pentru totdeauna. Machiajul permanent presupune introducerea in piele a pigmentilor holoalergenici si siguri de colorare la o adancime de cateva zecimi de milimetru. Pot fi pleoape, sprancene, buze. Colorantul este introdus in epiderma folosind un dispozitiv special. Acul se misca rapid si cu acuratete, minimizand traumele tisulare. Puterea efectului este reglata in functie de caracteristicile pielii zonei tratate. Avantajele cosmeticii micropigmentare sunt: linii de machiaj perfecte; frumusete si acuratete in orice conditii; economie de timp. Salonul de infrumusetare  foloseste produse de la marci de renume mondial si se lucreaza numai cu furnizori de incredere. Intr-o oarecare masura, acest lucru afecteaza pretul. In acelasi timp, clientele pot fi sigure ca produsele utilizate pentru cosmetica micropigmentare sunt de cea mai inalta calitate.

Alte proceduri de Make-up

Multe fete nici macar nu stiu de ce trebuie folosite produse cosmetice profesionale sau de ce sa faca un machiaj profesional. Esenta unui make-up profesional este de a sublinia laturile cele mai bune si de a ascunde defectele, si in acelasi timp, nu creeaza o imagine vulgara si ieftina. Machiajul profesional nu inseamna doar evidentierea trasaturilor faciale si mascarea cosurilor. Un make-up artist corecteaza forma ochilor, sprancenelor, nasului, buzelor, pometilor si conturului fetei. Un make-up artist nu face acelasi machiaj pentru toata lumea, ci il selecteaza in functie de caracteristicile tale faciale, subliniind atractivitatea si niveland defectele.

Antica Studio – salon de infrumusetare Bucuresti

Pigmentii folositi de Antica Studio salon de infrumusetare pentru micropigmentare corespund celor mai inalte standarde. Au fost testate intr-un laborator microbiologic certificat. Ingredientele colorantilor pentru micropigmentare indeplinesc cerintele calitatii farmaceutice. Majoritatea acestora sunt testate in stadiul de productie. Pigmentii au o consistenta de gel si contin o concentratie mare de substante colorante. Compozitia nu contine lanolina, deoarece in productie se utilizeaza o noua formula bazata pe coloranti minerali. Acestia sunt singurii pigmenti care, atunci cand apar pe piele, nu-si schimba culoarea. Noua formula de coloranti asigura, de asemenea, o buna absorbtie si o distributie uniforma.  Micropigmentarea la Antica Studio salon de infrumusetare se executa cu un laser igienic. Datorita acestui fapt, atat inainte, cat si dupa procedura, probabilitatea aparitiei herpesului buzei este redusa semnificativ.

Femeile care duc un stil de viata activ au nevoie de un aspect perfect: haine elegante, coafura la moda si machiaj profesional Arta machiajului, la fel ca restul procedurilor de frumusete, este o problema delicata. Exista multe tipuri de proceduri si, in majoritatea cazurilor, femeile le fac singure acasa, dar fara prea multe rezultate. Exista o mare diferenta dintre un machiaj profesional si un machiaj independent realizat acasa.

Leave a Reply